Kiegészítõk

Statisztika

Honlapja látogatottságát több módon mérheti. Kihagyhatatlan.

Webáruház

Webáruház Elkészítjük a webáruházát, és megtanítjuk, hogyan tud terméket feltölteni, módosítani.

Idegennyelvû szöveg

Általános -és szakfordítás. Honlapját segítünk idegen nyelven is megjeleníteni.

Honlapkészítés


- Bemutatkozó honlap
- Közösségi oldal
- Webáruház
- Joomla, WordPress és más egyéni fejlesztésû rendszerek tervezése.

Bármely ettõl eltérõ elképzelését is segítünk megvalósítani. A távolság sem akadály: legyen Ön akár a fõvárosban, akár vidéken, akár külföldön, on-line eszközökkel is tarthatjuk a kapcsolatot. Legjobb példa erre, hogy texasi, angol, olasz megrendelõinkkel még sosem találkoztunk személyesen.

SEO, azaz keresõoptimalizálás

A google sok szempontot figyel. A SEO (Search engine optimization) elvárásainak megfelelõen alakítjuk ki a honlapot, hogy SEO szempontból jó eredményt érjünk el: honlapja jó helyezést kapjon a google találati listán. Fontos megjegyezni, hogy nem könnyû megelõzni a konkurens honlapokat, melyek már most is jó helyezést értek el a google találati sorrendben. Ennek ellenére a keresõoptimalizálás kihagyhatatlan feladat.

Határidõ

Ingyenes apróhirdetések Ez természetesen a munkától függ. Jellemzően pár hét a gyártási idõ. Érdekesség: eddigi legidőigényesebb feladatunk egy apróhirdető honlap megalkotása volt; szabad kezet kaptunk, bármit kitalálhattunk, betervezhettünk. 8 hónappal később végre elindult útjára magyarország egyik legeredetibb, teljesen ingyenes apróhirdetője, a www.malacavan.com, és külön büszkék vagyunk rá, hogy az oldal adminisztrációját, karbantartását azóta is mi végezzük!

infoTekintse meg referenciáinkat!

info Küldje el a honlapot egy ismerõsének vagy saját magának!