Jótékonysági céllal a Weboldal Szerviz ingyen –pro bono– is vállal honlapkészítést / javítást / karbantartást. 

2020. évben a HelpForFun adománygyűjtő csapat számára készítettünk honlapot, ahol a projektjeiket tehetik közzé.

Sütés- főzés, adománygyüjtés rászorulóknak. 

 

A karantén első napjaiban egy Facebook-bejegyzésben olvasták, hogy egy mentőállomás kapszulás kávéfőzőt keres, mert csak azt engedélyezik a vírus alatt, nekik pedig épp volt egy fölösleges gépük. Gyűjtöttek hozzá való kapszulákat, és felvették a mentőállomás munkatársaival kapcsolatot. A mentősök nagyon örültek, aztán elmondták Nórinak és Hillének, mennyire nehéz helyzetben vannak, szükségük volna egy szárítógépre, és a melegétel megoldása is nehézséget jelent nekik.

„Elvittük a mentősöknek a saját szárítógépünket, a kapszulákat meg a kávéfőzőt, és főztünk nekik több napra elegendő ételt, de kiderült, hogy nem tudják hol tárolni. Ekkor felhívtam a Budapest Bike Maffiát, akikkel régóta kapcsolatban vagyunk, hogy nincs-e valami ötletük, mit lehetne tenni ebben a helyzetben. Sokat beszélgettünk, és megtudtuk tőlük, hogy két olyan szálló is van, ahol semmiféle ellátást nem kapnak az emberek. Napi 140 adag ennivalóra volt szükség. Valamiért nem volt kérdés, hogy mi vállaljuk az étkeztetésüket.”


helpforfun.com

2014. évben megemlékező weboldalt készítettünk Csernáth Zoltán atya emlékére.

Ez a honlap egy szellemi, lelki örökség Csernát Zoltán atyától.

A rövid, 7 éves papi pályafutása során, természetesen az Ő tudtával és beleegyezésével prédikációit, hittanóráit és egyéb alkalmakat – belső indíttatásra – hangfelvételen rögzítettük. Mi se gondoltuk, hogy ezeknek máris ilyen jelentősége lesz. Ezeknek a hang és írásos anyagoknak, mint szellemi termékeknek örököse Zoltán atya Édesapja. Az Ő jóindulatából és engedélyével bocsájtjuk közre az internet adta közvetítési eszközön keresztül.

csernathzoltan.ultraweb.hu (sajnos azóta megszüntették)

Ön is ismer olyan szervezetet, célt, szolgáltatást melyet ilyen formában támogathatnánk? Lépjen kapcsolatba velünk.