Próbálja ki: az online mását beszéltetheti maga helyett, és nem is akárhogyan!

Akár vicces, akár hasznos videók is készíthetők az alábbi, mesterséges intelligenciával támogatott weboldalon.

A Surreal VINCI egy mesterséges alapú online webalkalmazás, amely az egyik aloldalán arra kínál lehetőséget, hogy elkészítsük saját beszélő avatarunkat. A weboldalra fellépve választhatunk az avatar-sablonok közül, amelyek lehetnek számítógéppel generáltak (CG) vagy valódi emberi modellek (Real Human). Arra is van lehetőség, hogy feltöltsük a saját fotónkat (Upload your selfie), ami akár összeolvadhat a gép generálta avatarral.

Ezután a szöveg megadása következik. Ezt, a Text Inputra kattintva, beírhatjuk a bal oldali szövegmezőbe (a szöveg legfeljebb 300 karakter lehet), és a rendszer „kitalálja” majd, milyen nyelven van. Ha nem járna sikerrel, egy listából választhatunk, de sajnos a magyar nyelvt itt sem találtuk meg. Ha az Audio Input lehetőséget választjuk, akkor feltölthetünk egy már meglévő audiófájlt (max. 3 MB méretig), vagy a mikrofont használva, valós időben is elmondhatjuk a szöveget.

A következő lépésben a Generate gombra kell kattintanunk, majd néhány perc múlva az e-mail fiókunkba megkapjuk  az értesítést, hogy elkészült a beszélő avatar. A Take a look gombra kattintva meg is nézhetjük a végeredményt, amit azután megoszthatunk vagy letölthetünk. Avatarunk tökéletes szájmozgással fogja elmondani a „betanított” szöveget.

Az ingyenes változatban maximum egy perc lehet egy videó hossza, azonban havi 20 dollárért már ötperces videókat is készíthetünk.

Forrás: https://hvg.hu/tudomany/20220721_surreal_vinci_avatarok_beszeltetese

Tovább a honlapkészítés oldalra
Tovább a honlap / weboldal karbantartás, javítás, fejlesztés oldalra