2018-02-06

A kutya sem használja a 340 millió forint közpénzből fejlesztett emailt

Hallott már az Onboxról? Nem? Nem csoda.

Minden jel arra mutat, hogy a kutya sem használja a rengeteg pénzből összerakott rendszert. De az indulás óta nem látszanak fejlesztés jelei sem: továbbra sincs mobilos alkalmazás, vagy olyan kapcsolt szolgáltatások, mint a Gmail mellett a Google naptár, a Drive, a Hangouts vagy a Docs. Továbbra sem lehet nem magyar ip-címről regisztrálni (Facebookon már induláskor erre panaszkodtak erdélyi felhasználók, és ígéretet kaptak, hogy hamarosan változik a helyzet).

A 600 milliós levelezőrendszer gazdái mintha nem is nagyon igyekeznének felhasználókat szerezni. A Facebookon például az indulás óta összesen két bejegyzés született az Onbox hivatalos oldalán: a profilkép és a borítófotó feltöltése. Ezeken összesen 15 lájkot és 8 megosztást generáltak (ebből hét ugyanaz az ember volt, aki láthatóan nem érti teljesen a facebookos megosztás koncepcióját). Az oldalnak összesen 110 követője van. A New Wave Media hivatalos oldalán az Onbox nem szerepel se a portfólióban, se a cégtörténetben, az Origón sincs rá link, csak a Freemailre.

NEHEZEN ÉRTHETŐ, HOGY EGY CÉG ENNYIRE NEM TÖRŐDIK EGY OLYAN PROJEKTTEL, AMIBE AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁS MELLETT ELVILEG 300 MILLIÓ FORINTNYI ÖNRÉSZT IS BELETETT.

Forrás: https://index.hu

<<< Vissza a híreinkhez
Honlapba építhető bemutatkozó videó készítés Önnek már van bemutatkozó videó a honlapján? www.videoprofil.hu
Érdekes informatikai hírek a nagyvilágból