2014-05-03

A "honlapkészítés ingyen" ajánlat veszélyei

Nem árt ha tudja!
Új pénznyelő módszer terjed, mely ingyenes honlapkészítést kínál a gyanútlan ügyfeleknek. A csábító ajánlat bárki által pár perc alatt könnyen elkészíthető honlapot igér. Kérjük, legyen nagyon elővigyázatos, az ilyen cégek "Árak" menüpontja jelenti az "apróbetűs" részt: kiderülhet, hogy egy-két havi ingyenes kipróbálást követően igen jelentős, akár évi 25.000 Ft fenntartási díjat kell majd megfizetni!

Mielőtt beleesik ebbe a csapdába...
...kérem számoljon utána! Tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy egy átlagos "üzleti" / "bemutatkozó" honlap éves fenntartási költsége 10.000 Ft - 15.000 Ft (a webmester színvonalas, garanciális, és egyszeri munkadíján felül). Azok a szolgáltatók, akik Önnek ingyenes honlapot igérnek, hosszú távon jelentős ráfizetést jelenthetnek!

Azt mondják, ne fizessen egy webmesternek, hanem készítse el saját maga a honlapot, néhány sablonjuk segítségével.

A trükk nyilvánvaló: látszólag megspórolják Önnek a webmester munkáját, és sablon honlapot kínálnak ingyenes kipróbálásra, ám valójában, a későbbi éves fenntartási díj indokolatlanul és rendkívül drága, sok esetben nem tartalmaz annyi alapszolgáltatást, amennyit normál esetben egy webmester elintéz Önnek! Sőt, gond esetén, technikai segítséget is pénzért nyújtanak.

Nem szeretnénk a konkurencia ellen beszélni, de az ingyenességgel csalogató, végül észrevétlenül az átlagosnál drágábbá váló honlapkészítő szolgáltatást senkinek sem javasoljuk. Kérjük, vegye észre az ingyenes kipróbáláson alapuló honlapkészítés mögötti rejtett veszélyeket!

Gyulafi László, webmester

Forrás: http://www.weboldalszerviz.hu

<<< Vissza a híreinkhez
Malaca van, ha a malacoson hirdet Malaca van, ha itt is hirdet: www.malacavan.com
Érdekes informatikai hírek a nagyvilágból